PÅ SCEN
Föreställningar
Här hittar du alla föreställningar som spelas på Stjärnkalaset. Föreställningarna ligger i tidsordning. Du kan sortera efter ålder genom att välja ålderskategorier. Tips! För att komma tillbaka till hela listan klickar du på Alla.
Mitt eget spår
När du klickar på Lägg till i mitt eget spår på föreställningarna hamnar dessa till höger på sidan. Tips! Om du ångrar dig klickar du på krysset efter namnet på föreställningen så tas den bort.

AKROPANIK

Presenteras av Cirkus Trattofon

INFO: Ålder: 3-6 år – Spelas: kl 14.00–14.30 – Scen: ZebraDans – Speltid: 30 min

Visuell, originell och strålade av positiv energi! Akropanik är en fartfylld barnvarieté i sann gatuteateranda, av akrobatik, dans och fysisk komedi. Föreställningen innehåller rikligt med publikinteraktion och efteråt får barnen vara med och dansa loss, samt prova på akrobatik.
Föreställningen är utan tal och kan förstås av alla. Pedagogiskt material finns för förskolegrupper.

Cirkus Trattofon består av Marija Meded och Jerry Lasota. De har studerat fysisk teater, clown och mim för lärare som Ika Nord, Lana Biba och Avner Eisenberg. Föreställning Akropanik har spelats över 250 gånger på förskolor, bibliotek och scener, festivaler och gatuteaterfestivaler i Frankrike, Italien och Polen.

Filmklipp
Utbudsblad