PÅ SCEN
Föreställningar
Här hittar du alla föreställningar som spelas på Stjärnkalaset. Föreställningarna ligger i tidsordning. Du kan sortera efter ålder genom att välja ålderskategorier. Tips! För att komma tillbaka till hela listan klickar du på Alla.
Mitt eget spår
När du klickar på Lägg till i mitt eget spår på föreställningarna hamnar dessa till höger på sidan. Tips! Om du ångrar dig klickar du på krysset efter namnet på föreställningen så tas den bort.

ARBINA OCH MINNESTRÄDET

Presenteras av Teater Sláva

INFO: Ålder: årskurs 1-6 och familj från 6 år – Spelas: kl 15.00–15.45 – Scen: Aliasteatern – Speltid: 45 min

Prinsessan Arbina lever i en uråldrig framtid efter den stora ekologiska katastrofen. Genom sina drömmar får hon tecken på att det finns liv någonstans i ödemarken. Rustad med magiska trollformler beger hon sig ut på ett spännande äventyr fyllt av faror och skönhet. Arbina måste finna balansen mellan sitt vilda arv och förnuftets röst för att hitta vägen till en ny värld.

Med inspiration från nordisk mytologi berättar Teater Sláva en nyskriven saga med en egensinnig hjältinna. Estetiken andas manga och drivs av en hoppfull, flödande, berättarglädje. Föreställningen är full av musik, sjungen och spelad. Teater Slávas sammansvetsade ensemble berättar äventyret med fysisk energi, visuell poesi och en god portion teatermagi.

Regi: Mikael Öberg
Aktörer: Liv Meijer Nordgren, Lars Brinck, Elin Tisell, Daniel Reid, Viktoria Siwek
Scenograf: Daniel

Passar för Skapande skola
Passar för särskolan
Finns lärarhandledning och annat kringmaterial