PÅ SCEN
Föreställningar
Här hittar du alla föreställningar som spelas på Stjärnkalaset. Föreställningarna ligger i tidsordning. Du kan sortera efter ålder genom att välja ålderskategorier. Tips! För att komma tillbaka till hela listan klickar du på Alla.
Mitt eget spår
När du klickar på Lägg till i mitt eget spår på föreställningarna hamnar dessa till höger på sidan. Tips! Om du ångrar dig klickar du på krysset efter namnet på föreställningen så tas den bort.

Busiga händer

Presenteras av Dockteatern Tittut

INFO: Ålder: 2,5-6 år – Spelas: kl 10.45–11.30 Scen: Dockteatern Tittut Lundagatan 33

Att gå och lägga sig tar tid. Lång tid. Sänggåendet blir till en resa kantad av upptäckter och äventyr. En interaktiv föreställning som sätter barnen i centrum.

När infall och upptåg avlöser varandra är det inte lätt att komma till ro. Föreställningen utgår från barnets förmåga att leva i nuet – där fantasi och verklighet ofta kolliderar. En interaktiv föreställning där barnen medverkar med sina rörelser och kroppar. Publiken sitter i scenografin och spelarna är mitt ibland dem. Föreställningen spelas två gånger på grund av det enbart finns plats för 25 för vuxna per föreställning i gradinen.

OBS! På grund av det endast finns plats förs 25 vuxna publikplatser per föreställning spelas föreställningen två gånger.

Regi: Henrik Bäckbro
Dockor och scenograf: Lisa Kjellgren Almstig
Musik: Magnus Larsson
Spelare: Sara Bexell, Tobias Ulfvebrand & Sophia Segrell
Foto: Sigyn Stenqvist