PÅ SCEN
Föreställningar
Här hittar du alla föreställningar som spelas på Stjärnkalaset. Föreställningarna ligger i tidsordning. Du kan sortera efter ålder genom att välja ålderskategorier. Tips! För att komma tillbaka till hela listan klickar du på Alla.
Mitt eget spår
När du klickar på Lägg till i mitt eget spår på föreställningarna hamnar dessa till höger på sidan. Tips! Om du ångrar dig klickar du på krysset efter namnet på föreställningen så tas den bort.

ETT ORD ÄR ETT ORD

Presenteras av Teater Pero

INFO: Ålder: 4-8 år – Spelas: kl 16.30–17.10 – Scen: Teater Pero, stora – Speltid: 40 min

Vad ska man göra när batteriet laddar ur och skärmen slocknar!? Man kan väl inte bara sitta och göra ingenting! I den här berättelsen dröjer det inte länge förrän fantasin sätter fart och man vill leka … leka affär!
Plötsligt bubblar kreativiteten igång och allt blir möjligt. Här öppnas en ordaffär i vilken det säljs allehanda ord; långa och korta ord, ord som rimmar, snälla och arga ord och ord som lyser som solen.

Den här föreställningen frossar verkligen i språk och inspirerar till fortsatta lekar med orden och dess betydelse. Den kan med fördel användas som en del i ett större läslustprojekt. Lärarhandledning och skräddarsydd workshop erbjuds de skolor som arbetar med Skapande skola. Kontakta oss för mer information. Föreställningen spelas även som Funkisföreställning en gång per termin, läs mer här.

Regi: Peter Engkvist
På scen: Ulf Eriksson, Magnus Lundblad och Baura L
Magnúsdóttir
Scenografi: Lina Serning och Peter Engkvist
Kostym: Lina
Serning
Ljus: Mats Ekberg
Efter en pjäs av Michael Ramløse, Harlekin
Theaterverlag

Passar för Skapande skola
Passar för särskolan
Finns lärarhandledning och annat kringmaterial
Mer info