PÅ SCEN
Föreställningar
Här hittar du alla föreställningar som spelas på Stjärnkalaset. Föreställningarna ligger i tidsordning. Du kan sortera efter ålder genom att välja ålderskategorier. Tips! För att komma tillbaka till hela listan klickar du på Alla.
Mitt eget spår
När du klickar på Lägg till i mitt eget spår på föreställningarna hamnar dessa till höger på sidan. Tips! Om du ångrar dig klickar du på krysset efter namnet på föreställningen så tas den bort.

HEJ HYPER

Presenteras av Teater De Vill

INFO: Ålder: 6-9 år – Spelas: kl 11.30–12.15 – Scen: Pipersgatan 4 – Speltid: 45 min

”M lever i en kaosartad värld. I skolan säger de ”skärp dig” och på fritids är det svårt att leka med andra. Föräldrarna älskar henne, men har ändå ibland svårt att förstå hur det känns att vara just hon, att vara M. Men, i hennes alldeles egna lilla krypin, där mjukisdjuren trängs med instrumenten – kan hon vara precis som hon vill! Där spelar hon alla roller i sitt liv. I sin egen värld med sin musik och sina tankar kan hon växa sig stark. Så stark att hon kan känna att hon har rätt att vara precis den hon är – och att hon är stolt över att vara just M.

”Hej Hyper” är en nyskriven musikal för åk.F-3. Musikalen är en del i ett omfattande projekt som Teater De Vill gör i samarbete med Friends och Hjärfonden, vars syfte är att lyfta kunskap kring neuropsykiatriska funktionsvariationer. Du som ser musikalen kommer också kunna få tillgång till ett lärarmaterial samt kunna ta del av låtarna igen och igen i en specialdesignad karaoke-app.”

Manus: Emma Broström
Text & musik: Emma Nordenstam
Scenografi: Josefin Hinders
Regi: Lisen Rosell
Skådespelare: Katarina Krogh

Passar för Skapande skola
Passar för särskolan
I föreställningen ingår för- och efterarbete
Finns lärarhandledning

Mer info