OM STJÄRNKALASET

Stjärnkalaset sedan 2008!

Hur är sidan uppbyggd och hur går bokningen till?

Så här är Stjärnkalasets hemsida uppbyggd

  • Menyn Boka spår: Här hittar du alla spår som är tillgängliga för årets Stjärnkalas. Det finns flera olika föreställningsspår att välja mellan.
  • Menyn På scen: I den här menyn På scen kan du läsa om föreställningar som är med i årets Stjärnkalas. Listan med föreställningarna är sorterad i tidsordning. Du kan också sortera i ålderskategorier som också listas i tidsordning genom att klicka på någon av ålderskategorierna. Tips! När du är klar och vill gå tillbaka klickar du på t ex kategorin Alla eller någon av de övriga kategorierna.
  • Menyn om Stjärnkalaset: I den här menyn kan du läsa om Stjärnkalaset och kontaktuppgifter till ansvarig för Stjärnkalaset.

Du kan boka på tre olika sätt.

  • Boka färdiga spår: Klicka på Boka spår. En ny sida öppnas. Här finns olika spår att välja mellan. Välj det spår som du är intresserad av och klicka på Boka spår. En ny sida öppnas. Här fyller du i dina uppgifter och skickar in din bokning. Ett mejl skickas sedan till dig med din biljett.
  • Boka färdiga spår via På scen: Om du t ex först vill läsa om en föreställning/förställningar, innan du bokar ett spår, klickar du på menyn På scen. Här hittar du alla föreställningar som spelar under dagen. På varje föreställningssida finns en knapp med det spår den föreställningen tillhör. Genom att klicka på Boka spår bokar du alla de föreställningar som ingår i det spåret (se sidan Boka spår för att se vilka som ingår i just det spåret). Efter att du klickat på Boka spår kommer du till en ny sida. Här fyller du i dina uppgifter och skickar in din bokning. Ett mejl skickas sedan till dig med din biljett.
  • Gör ditt eget spår: Som tidigare år kan du boka ditt eget spår. Klicka på menyn På Scen. En ny sida öppnas. Här finns alla föreställningar som spelar under dagen. Föreställningarna är sorterade i tidsordning. Klicka på Lägg till i mitt eget spår för den föreställning du vill se, ditt val hamnar till höger på sidan. Gör sedan om samma sak tills du är nöjd. När du är klar klickar du på Checka ut.  En ny sida öppnas. Här fyller du i dina uppgifter och skickar in din bokning. Ett mejl skickas sedan till dig med din biljett.