PÅ SCEN
Föreställningar
Här hittar du alla föreställningar som spelas på Stjärnkalaset. Föreställningarna ligger i tidsordning. Du kan sortera efter ålder genom att välja ålderskategorier. Tips! För att komma tillbaka till hela listan klickar du på Alla.
Mitt eget spår
När du klickar på Lägg till i mitt eget spår på föreställningarna hamnar dessa till höger på sidan. Tips! Om du ångrar dig klickar du på krysset efter namnet på föreställningen så tas den bort.

MANNEN MED DEN OLYDIGA KROPPEN

Presenteras av Fria Teatern

INFO: Ålder: 3-5 år – Spelas: kl 15.00–15.25 – Scen: Fria Teaterns lilla scen – Speltid: 25 min

Ibland blir kroppen olydig och skaffar sig en egen vilja. Den brukar passa på när man har bråttom iväg. Man försöker göra flera saker samtidigt, men istället för att spara tid går allting fel och tvärtemot. Man vattnar tidningen, läser smörgåsen och sätter på sig strumporna utanpå stövlarna.

Mannen med den olydiga kroppen är en föreställning av och med Niklas Hald, som kom på idén till föreställningen när han upptäckte hur lite teater det fanns för hans då fyraårige son. Tio år efter urpremiären är han tillbaka med sin olydiga kropp och än en gång kommer vartenda barn i publiken att känna igen sig i hans morgontrassel.

Av och med: Niklas Hald
Regi: Maria Johansson
Illustration: Fibben Hald
Passar för särskolan