PÅ SCEN
Föreställningar
Här hittar du alla föreställningar som spelas på Stjärnkalaset. Föreställningarna ligger i tidsordning. Du kan sortera efter ålder genom att välja ålderskategorier. Tips! För att komma tillbaka till hela listan klickar du på Alla.
Mitt eget spår
När du klickar på Lägg till i mitt eget spår på föreställningarna hamnar dessa till höger på sidan. Tips! Om du ångrar dig klickar du på krysset efter namnet på föreställningen så tas den bort.

OM IGEN – en musikal

Presenteras av Teater Kung och Drottning

INFO: Ålder: 3-5 år – Spelas: kl 17.30–18.05 – Scen: Teater Pero, lilla – Speltid: 35 min

Om igen… är en fantasifull och engagerande musikal om naturens kretslopp och människans plats däri.
Viola är ensam. När hon en dag besöker sin favoritplats, ängen, är det en mystisk person där. Personen visar sig mäta ängen inför ett husbygge.

Ett stort, vackert, grått hus av betong ska det bli där ängen ligger, med en rejäl, asfalterad väg. En kamp om ängens fortsatta existens uppstår och genom kampen väcks nyfikenheten på naturen och de kretslopp som vi alla är beroende av. Och vem vet, kanske uppstår vänskap där det är som mest oväntat …

Musiken i föreställningen är nykomponerad av Paula Helander och Per Wernolf. Musiken framförs live för och med barnen, som flera gånger får chansen att interagera med sång, rytm och rörelser.

På ett enkelt, fantasifullt och illustrativt sätt tas följande ämnen upp i Om igen: Vattnets kretslopp, Årstiderna, Fotosyntes, Ekosystemet, Sopornas kretslopp och den mänskliga påverkan.

På Scen: Paula Helander och Kari Hamfors Wernolf
Manus: Paula Helander och Per Wernolf
Regi: Per Wernolf
Scenografi & Kostym: Lina Serning
Musik: Paula Helander och Per Wernolf
Passar för Skapande skola Passar för särskolan
Mer info