PÅ SCEN
Föreställningar
Här hittar du alla föreställningar som spelas på Stjärnkalaset. Föreställningarna ligger i tidsordning. Du kan sortera efter ålder genom att välja ålderskategorier. Tips! För att komma tillbaka till hela listan klickar du på Alla.
Mitt eget spår
När du klickar på Lägg till i mitt eget spår på föreställningarna hamnar dessa till höger på sidan. Tips! Om du ångrar dig klickar du på krysset efter namnet på föreställningen så tas den bort.

TAPPA TAND

Presenteras av MolièreEnsemblen

INFO: Ålder: 4-8 år – Spelas: kl 09.30–10.00 – Scen: Teater Bristol – Speltid: 30 min

Regissören och dramatikern Ann-Christine Magnusson är tillbaka efter jättesuccén Äta själv! med en ny och rafflande berättelse om längtan efter att bli stor och framför allt – att få den där underbara gluggen mellan tänderna.
Det finns inget som Ingrid hellre vill än att tappa en tand! Hon vill att alla ska komma och dra i den lösa tanden – och beundra. Hon vill, precis som storebror, få pengar i glaset från tandfen och en glugg att visa upp på förskolan. Ingrid blir mer och mer besatt att tappa tand, hon låtsas att hon har lösa tänder, hon lurar tandfen med äppelkärnor och hon målar svart i munnen.

Men är allt detta så smart, egentligen? Hur ska hon ta sig ur denna soppa? Här behövs tandfens hjälp! Ingrid kommer till sist till insikt om det fina med att var sak har sin tid och att det faktiskt finns fördelar med att ha sina tänder kvar.

Manus: Ann-Christine Magnusson efter en idé av Amanda Klasa Fornhammar
Regi: Ann-Christine Magnusson
Medverkande: Maria Nilsson/Sara Turpin & Marcus Johansson
Scenografi & kostym: Johanna Oranen
Ljuddesign: Tina Paulson
Ljusdesign: Irmeli Strand

För familj, förskola och skola (4–8 år)
Föreställningen är flexibel och kan spela på stora teatrar som familjeföreställning och på mindre förskolor och bibliotek. För
I föreställningen ingår för- och efterarbete
Passar för Skapande skola
Passar för särskolan