PÅ SCEN
Föreställningar
Här hittar du alla föreställningar som spelas på Stjärnkalaset. Föreställningarna ligger i tidsordning. Du kan sortera efter ålder genom att välja ålderskategorier. Tips! För att komma tillbaka till hela listan klickar du på Alla.
Mitt eget spår
När du klickar på Lägg till i mitt eget spår på föreställningarna hamnar dessa till höger på sidan. Tips! Om du ångrar dig klickar du på krysset efter namnet på föreställningen så tas den bort.

PUSS & SNUSK

Presenteras av Ung Utan Pung

INFO: Ålder: från 13 år och uppåt – Spelas: kl 16.15–17.15 – Scen: Teater Bristol – Speltid: 60 min

Om kärlek, sex och relationer. Succéklassikern Puss & Snusk är en underhållande show om kroppsfixering, ideal, komplex, kärlek och svartsjuka. En befriande föreställning om normer och kulturkrockar mellan könen.
Ung utan pungs föreställningar används ofta till temadagar men är framför allt en möjlighet att bjuda på teater som engagerar, öppnar dörrar och lockar till nya möten och kulturupplevelser. Succéklassikern ”Puss och Snusk” har spelat mer än 1.000 skolföreställningar.

Det finns diskussionsfrågor kopplade till teaterföreställningen Puss & Snusk samt andra övningar att använda i samband med kärleksteman. Frågorna och övningarna kan med fördel användas till efterföljande diskussioner i grupper om två, smågrupper eller i helklass. Ibland kan det vara bra att särskilja tjejer och killar, det är alltid pedagogen som styr diskussionen.

Passar för Skapande skola
Finns lärarhandledning och annat kringmaterial
Filmklipp
Mer info