PÅ SCEN
Föreställningar
Här hittar du alla föreställningar som spelas på Stjärnkalaset. Föreställningarna ligger i tidsordning. Du kan sortera efter ålder genom att välja ålderskategorier. Tips! För att komma tillbaka till hela listan klickar du på Alla.
Mitt eget spår
När du klickar på Lägg till i mitt eget spår på föreställningarna hamnar dessa till höger på sidan. Tips! Om du ångrar dig klickar du på krysset efter namnet på föreställningen så tas den bort.

Maskhål and Other Stranger Things

Presenteras av Aliasteatern

INFO: Ålder: från 13 år – Spelas: kl 14.15–15.15 – Scen: Aliasteatern

Maskhål and Other Stranger Things är en föreställning om tidsresor, parallella verkligheter, konspirationsteorier, vår oersättliga planet och vad vi människor i vår maktfullkomlighet väljer att göra med den.

Med utgångspunkt i Netflix-serien Stranger Things, astronomi och filosofiska betraktelser av människans relation till rymden vill vi skapa en upplevelse som speglar människans litenhet men oändliga potential i att tillsammans med andra förändra och förbättra.
Föreställningen är en scenkonstinstallation /deltagande performance/rymdresa av konstnärerna Nasim Aghili, Björn Karlsson och Alejandra Goic som bl. a. ligger bakom ungdomsföreställningen Vahák – uttagen till Scenkonstbiennalen för barn och unga (Bibu) 2016.

Koncept och idé: Alejandra Goic, Björn Karlsson och Nasim Aghili efter en idé av Nasim Aghili och Helia Karlsson Aghili
Medverkande: Alejandra Goic
Text och regi: Nasim Aghili
Musik: Helia Karlsson Aghili
Scenbild och kostym: Björn Karlsson
Foto: straubsky.com
Produktion: aliasTeatern
Längd: 60 minuter