PÅ SCEN
Föreställningar
Här hittar du alla föreställningar som spelas på Stjärnkalaset. Föreställningarna ligger i tidsordning. Du kan sortera efter ålder genom att välja ålderskategorier. Tips! För att komma tillbaka till hela listan klickar du på Alla.
Mitt eget spår
När du klickar på Lägg till i mitt eget spår på föreställningarna hamnar dessa till höger på sidan. Tips! Om du ångrar dig klickar du på krysset efter namnet på föreställningen så tas den bort.

Nya Skor!

Presenteras av Molièreensemblen

INFO: Ålder: 4-8 år – Spelas: kl 13.00–13.40 – Scen: Peros Stora scen

Charlies högsta önskan är ett par nya skor. Så när brevet från mormor kommer, blir han överlycklig.
På sin födelsedag ska Charlie få precis vilka skor han vill! Mormor tipsar om en viss skoaffär, där det arbetar en mycket speciell skomakare.

Där kommer han att få hjälp att hitta precis det han önskar sig. Men vem är denna skomakare egentligen? Och vad är det som mormor inte berättar?
En rolig och spännande föreställning med musik, komik och magi i regi av Ann-Christine Magnusson efter en idé av Amanda Klasa Fornhammar och orginalmusik av Jörgen Aggeklint. I rollerna ser vi de eminenta skådespelarna Oskar Webrell och Matilda Bördin. Urpremiär 25 januari 2020.

Föreställningen är flexibel till både form och innehåll och kan spela på stora teatrar som familjeföreställning och på mindre förskolor och bibliotek.

Medverkande Matilda Bördin och Oskar Webrell
Manus & regi Ann-Christine Magnusson
efter en idé av Amanda Klasa Fornhammar
Musikkomposition Jörgen Aggeklint
Scenografi & kostym Johanna Oranen
Fotograf: Tina Axelsson d.s